Hiusten leikkaus Joensuusta yksilöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen. Saat ammattilaisen näkökulmasta vinkit toteutukseen ja yhdessä päätämme lopputuloksen.

hiusten leikkaukset

Meillä hintaan sisältyy hiusten pesu, muotoon kuivaus ja viimeistely. Annamme vinkkejä hiusten laittamiseen ja hoitamiseen. Meillä on kokemusta paljon erilaisista hiuslaaduista.

Kampaamo leikkaus

Muotoon leikkaus saksia tai veistä käyttäen. Hinnastossamme muotoon leikkaus tarkoittaa vanhan olemassa olevan mallin siistimistä.

Parturi leikkaus

Tämä palvelu on max 30 min konetta ja saksia tai veistä käyttäen.

Mallinmuutos leikkaus

Tämä palvelu on uuden hiusmallin leikkaus. Autamme asiakasta suunnittelemaan uuden mallin ja toteutamme asiakkaan toiveen uudesta hiusmallista.

Otsahiusten leikkaus

Tämä tarkoittaa vanhan mallin siistimistä. Ei koske siis kokonaan uuden otsahiusmallin leikkuuta, koska siihen tarvitaan reilusti enempi aikaa.

Lasten hiustenleikkaus

Tämä palvelu on suunnattu alle 12 vuotiaille. Leikkaamme paljon lasten hiuksia ja pyrimme tekemään sen lapselle mielekkääksi. Lapsen halutessa laitamme leikkuun jälkeen sprayvärillä kuvion, joka lähtee pesussa pois. Lapsille lisäpalveluna löytyy myös color mask värillä esim latvojen värjäys. Tämä on suoraväriä mikä haalistuu pesujen myötä.

Samankaltaiset artikkelit