Teitä
palvelevat

Tervetuloa palveltavaksi liikkeeseemme!

Hiushuone Sinna
Hiushuone Sinna

Meiltä kattavat parturi-kampaamo
palvelut kaiken ikäisille

Olemme rempseä ja yhteen puhaltava tiimi, tunnelma on kotoisa. Meille on tärkeä toteuttaa asiakkaan toiveet parhaalla mahdollisella tavalla. Sijaitsemme jukolanportissa, kanssamme samoissa tiloissa toimii kauneushoitola HilJamilla.

Tiimimme

Teitä palvelevat Siiri, Tanja ja Laura

Siiri Kudjoi
Siiri kudjoi

Olen Siiri parturi-kampaaja­yrittäjä/ liikkeen perustaja. Valmistuin vuonna 2014 ja toimin sitä ennen lähihoitajana. Lähihoitajan ammatista on lisähyötyä sillä erityis­osaamiseni parturi-kampaamo puolella on peruukkipalvelu.

Koen asiakaspalvelutyön olevan lähellä sydäntäni ja pärjään siinä hyvin. Pidän työn monipuoli­suudesta, yrittäjän haasteista ja vapaudesta. Haluan kehittyä alalla ja kouluttautua säännöllisin väliajoin.

Kotona minulla on taapero­ikäinen tyttö. Vapaa-ajalla viihdymme yhdessä perheen kanssa touhuten ja rennosti ottaen.

Tanja Hietala
Tanja Hietala

Olen Tanja parturi-kampaaja, työskennellyt alalla vuodesta 2003 lähtien. Pidän työn monipuolisuudesta ja yrittäjänä toimimisesta. Tässä ammatissa voi koko ajan kehittyä ja oppia uutta.

Laura Lämsä
Laura lämsä

Moi, mie oon Laura. Olen v.2014 Joensuussa valmistunut parturi-kampaaja, josta lähtien olen toiminut tuolivuokra yrittäjänä. Keväästä 2020 olen toiminut Hiushuone sinnassa.

Minulle parasta työssäni on erilaisten ihmisten kohtaaminen hiusten parissa. Vahvuudeksi koen parturoinnit ja naisten lyhyiden hiusten leikkaukset.

Vapaa-aikani vietän kahden kouluikäisen lapseni kanssa, neulonnan ja dekkareitten parissa ja teen vapaaehtoistyötä vähäosaisten hyväksi.