Hiusten värjäys Joensuusta suunniteltuna yksilöllisesti monipuolisia värjäystyylejä ja tekniikoita käyttäen asiakkaan toivomusten mukaan. Pyrimme kouluttautumaan säännöllisesti ja tehdä viime hetken trendien mukaan värjäyksiä.

Värit joita käytämme ovat tuoksuttomat ja vegaaniset. Värjäys paketteja on erilaisia ja niihin on varattu ajat sen mukaisesti. Jos epäröit varatessa aikaa mikä olisi itselle sopiva suosittelemme soittamaan tai pyörähtämään liikkeessämme. Sillä saamme varmistettua, että aikaa on tarpeeksi ja ennätämme tehdä kaiken tarvittavan.

Värjäyspaketit

Jokainen värjäyspaketti on varattavissa leikkauksen kanssa ja ilman leikkausta. Värjäyspaketteihin löytyy lisäpalveluita ja ne on varattavissa kätevästi nettiajanvarauksessa.

Tyviväri

Tällä värjäyspalvelulla tarkoitamme pelkkää tyven eli uuden hiuksen kasvun verran värjäämistä. Max 1-2 cm.

Väri

Tällä värjäyspalvelulla tarkoitamme yhdellä värillä kokopään värjäämistä. Varaus valitaan hiuksen mitan mukaan ja siitä tiedetään minkä verran aikaa varataan.

Raidat/moniväri

Tällä värjäyspalvelulla tarkoitamme useammalla värillä värjäystä. Isommat vaalennus- ja muutostyöt varattavissa erikseen ja menevät tuntiveloituksena.

Hiusten pesu ennen värjäystä

Monesti aina kysytään kannattaako hiuksia pestä ennen värjäystä? Ei tarvitse pestä. Se suojaa jopa hiuspohjaa, kun hiuksia ei ole juuri pesty.

Hiusten vaalennus

Vaalennustöitä teemme myös paljon. Pyrimme tekemään vaalennukset hellävaraisesti ottaen huomioon hiuksen kunnon.

Hiusten sävytys

Monesti vaalennusten päälle kaivataan sävytystä, jotta saadaan kaunis lopputulos. Meillä puhutaan taitosta. Löydät tämän lisäpalveluista. Se tehdään poikkeuksetta jokaisen vaalennus/ raidoituksen päälle.

Hiusten värjäys ikäraja

Hiusten värjäyksen ikäraja suositus on 16-vuotta ja noudatamme sitä myös meidän kampaamossamme.

Hiusten värjäyksen jälkeen

Hiusten värjäyksen jälkeen vaikuttaa paljon miten hoidat hiuksia kotona. Mitä shampoita käytät ja muita ylläpitotuotteita. Autamme mielellämme löytämään sopivat kotihoitotuotteet jokaiselle yksilöllisesti.

Hiusten värjäys hinta

Hiuksen värjäyksen hinta määräytyy käytetyn ajan ja käytettyjen aineiden määrästä.

Samankaltaiset artikkelit