Hiustenpidennykset Joensuusta ammattitaidolla asiakkaan toiveen mukaisesti. Käytämme laadukasta Simply Natural -hiuspidennystä.

Simply Natural hiukset ovat intialaista Super Remy -laatuista hiusta jotka syntyvät käsityönä alusta loppuun. Hiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyitä. Näin hiusrakenne säilyy ennallaan.

Jos päätät hankkia pidennykset, niin varaamme konsultaatio ajan, jossa voimme halutessasi katsoa mikä pidennys olisi sinulle juuri paras. Konsultaatiokäynnillä sovimme hiuksen mitasta ja väreistä, joita on suuri valikoima.

Teippipidennykset

Teippipidennys on yksinkertainen ja nopea tekniikka, jolla voidaan huomaamattomasti lisätä hiuksiin pituutta, tuuheutta ja volyymiä. Teippipidennyksiä on saatavilla 30- ja 50cm pidennystä. Pidennystä on saatavilla suorana tai laineikkaana.

Sinettipidennykset

Sinettipidennykset ovat hiusosioita, jotka kiinnitetään keratiinijohdannaisesta valmistetuilla sineteillä. Sinetti on huomaamaton ja helposti muokattava hiustenpidennysten kiinnitystekniikka. Sineteillä voidaan tehdä kevyitä tuuhennuksia ja näin ollen lisätä huomaamattomasti hiusmassaa ohueen hiukseen. Sinettipidennyksiä on saatavilla 30- ja 50cm pidennystä. Pidennystä on saatavilla suorana tai laineikkaana.

Hiustenpidennykset hoito

Hiustenpidennyksille on omat hoitotuotteet. Niitä käyttäessä myönnämme 3kk tehdastakuun. Kerromme tarkkaan hoito-ohjeet pidennyksen ottajalle. Kun pidät pidennyksistäsi hyvää huolta, niitä voidaan käyttää usean otteeseen.

Hiustenpidennykset hinta

Hiustenpidennysten hinta määräytyy käytetyn hiuksen määrästä. Hinnat menevät mitan mukaan. Laitto määräytyy käytetyn ajan mukaan tuntihinnalla.

Samankaltaiset artikkelit