Permanentti Joensuusta yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltuna ja asiakkaan toiveet huomioituna. Permanentti on kemiallinen tapa kihartaa hiukset.

Permanentissa hiusten sisältämien keratiiniketjujen väliset rikkisidokset ensin hajotetaan, jolloin ketjut pääsevät liukumaan toistensa lomassa. Kun hiukset on muotoiltu halutulla tavalla kiharalle, rikkisidokset palautetaan, jolloin keratiiniketjuissa olevat rikkiatomit tarttuvat toisiinsa. Näin syntyy kihara.

Miten permanentti tehdään?

Ensin keskustellaan asiakkaan kanssa mitä hän haluaa. Rullia on erilaisia ja rullan kokoa ja aineen vahvuuksia muuttamalla voimme vaikuttaa miten kihara lopputulos on.

Vaikka olisit juuri pessyt hiukset ennen permanenttiin tuloa aloitamme pesemään sen syväpuhdistavalla shampoolla. Tällä varmistamme, että hiuksessa ei ole mitään ylimääräisiä kemikaaleja jotka vaikuttaisi kiharan lopputulokseen.

Permanentissa on useampia eri vaiheita ja niitä noudattaen saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kauanko permanentti kestää?

Permanentti kestää niin kauan kun se kasvaa hiuksesta ulos. Ajan kanssa se loiventuu pikku hiljaa.

Permanentin hoito

Permanentin jälkeen on tärkeää millä ja miten hoidat sitä. Permanentti tarvitsee paljon kosteutta. Kosteuttavat hoitotuotteet vaikuttavat kiharoiden esilletuloon.

Meiltä liikkeestä löydät laadukkaat permanentin hoitotuotteet ja muotoiluaineet. Kerromme kotihoitotuotteista mielellämme ja annamme vinkkejä viimeistelyyn.

Permanentti hinta

Permanentin hinta määräytyy käytetyn aineen ja ajan mukaan. Lyhyille hiuksille on kiinteä hinta, mutta puolipitkästä eteenpäin se on erikoistyötä ja veloitamme tuntihinnan mukaan.

Samankaltaiset artikkelit